Partner-Doors Kft.

A minőség otthona!

Alumínium nyílászáró Unique

Új termék!

Az alumínium nyílászáró Unique, termékcsaládunk zászlós hajója! Magas hőszigetelési képesség, hő- és hangszigetelés. Kérjen árajánlatot most!

  • Ug = akár 0,4 W/m2K
  • szinte 0 hővesztés
  • Kiváló hangszigetelés

Élvezze a szinte nulla hővesztést, a kiváló hanggátlást és a rendkívül magas szilárdságot!


A Unique nyílászáró termékünk a legmagasabb hő- és hangszigeteléssel ellátott ablakunk, a legkiválóbb Partner-Doors termék. A legmagasabb hőszigetelési követelményekkel épülő, modern házak kötelező darabja!


Több száz színben és árnyalatban elérhető, mint például fa mintázatban. Elegáns vonalvezetésű, modern megjelenésű ablak!

A unique termékünk az alumínium termékcsaládunk zászlóshajója! Minden szempontból kimagasló teljesítményt nyúj! Hőszigetelés terén szinte nulla hővesztés, az magas szintre fejlesztett alumínium tokoknak köszönhetően! Ennek a termékünknek agyártásánál magas hangsúlyt fektetünk erre a képességre és ennek köszönhetően a hőmérséklet megtartására is! Alu nyílászáró unique a hőszigetelés mellett kiváló hangszigetelő is!

Képzeljék el, hogy egy forgalmas út mellett laknak. A sima műanyag nyílászárók valamennyire szigetelik a hangot is, viszont az alu nyílászáró unique termékfajtánk becsukáskor az útról jövő zajokat, hangokat teljesen megszünteti és belülről nem is lehet hallani ezeket! Ezért bátran jelentjük ki, hogy ez a termékfajtánk kiváló hanggátlást nyújt Önnek! Az anyaghasználatának köszönhetően igen magas szilárdsággal rendelkezik.

Elegáns vonalvezetésű, modern megjelenésű ablak, amely az ingatlanja vagy lakása ékkövévé válhat! Ez a termékfajta nálunk rengeteg, több száz színben és árnyalatban elérhető! Ennél a termékünknél külön kiemelt figyelmet fordítunk minden egyes gyártási folyamatra, amelyet ISO minősítéssel ellátott ellenőrzési rendszerek segítenek végrehajtani! Ezzel tudjuk elérni mind azt a pozitív hatást, amelyet ez a nyílászáró tud!

Ezeket összevéve bátran jelenthetjük ki, hogy az alu nyílászáró unique magasan a prémium nyílászárók közé tartoznak, melyet elérhető áron kínál cégünk, a Partner-Doors Kft.

Alumínium nyílászáró Unique tulajdonságai

  • Üvegezés: Három rétegű, nagy hőszigetelésű Low-E vagy Solar üvegek, akár Ug=0,4 W/m2K hőátbocsátással. Opciónálisan választható hővisszaverő rétegek. Solar üvegek széles választéka!
  • Biztonság: Opcionálisan választható biztonsági üvegezés és biztonsági vasalat!
  • Profil: időtálló alumínium profil, beépített hőhídmegszakítóval és további belső hőszigeteléssel.
  • Hanggátlás: Hanggátló tömítéssel és opciónálisan választható hanggátló üvegezéssel is kérhető!
grant-lemons-jTCLppdwSEc-unsplash2

Kérjen árajánlatot még ma és rendelje meg alumínium nyílászáróink közül a Superior termékünket és élvezze ingatlanjának kiváló hőszigetelését!


Kérjen árajánlatot itt további termékeinkre is!


A hőszigetelés mellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ezen nyílászárók megjelenésükkel is emelik ingatlanja látványát!


További információkat a nyílászárókról itt talál!

További alumínium nyílászáróink

adam-przeniewski-k--E8FnowjA-unsplash_3
Superior
chris-barbalis-4xesUa_aCdI-unsplash_1
Classic

Kérjen árajánlatot még ma!

Árajánlat kérés