Partner-Doors Kft.

A minőség otthona!

Alumínium nyílászáró Classic

Az alumínium nyílászáró classic a választékunk elején álló nyílászáró fajta. Az alumínium nyílászáró classic egy időtálló szerkezet!

  • Ug = akár 0,8 W/m2K
  • Jó hőszigetelő képesség
  • Beépített hőhídmegszakító

Az alumínium ablakok új generációja. Modern megjelenés kompromisszumok nélkül. A hosszú élettartamú, ellenálló ablakok egyesültek a jó hőszigeteléssel!


A 2018-ban szigorított épület energetikai szabályoknak megfelelő ablak. Modern, letisztult megjelenésű, hőhídmentes szerkezet. Fehér vagy bármilyen RAL színben elérhető. Vagyis minden tulajdonsága az új generációs szabályozásnak és minden fajta igénynek tökéletesen megfelel!

A mai ingatlanok építésében kimagasló szerephez jut a hőszigetelés, és a zajvédelem. alu nyílászáró classic. Az alu nyílászárók a legalkalmasabbak ezeknek az elvárásoknak a teljesítésére! Mivel ezek a termékek az alumínium profilnak köszönhetően remekül nyelik el a kívülről érkező hangokat, zajokat, nem mellesleg a hőszigetelő értéke igen magas! Új vagy meglévő ingatlanjában szeretne kevés fűtéssel is kellemes hőmérsékletet? Akkor építtessen alumínium nyílászárókat! A tulajdonságait ennek a termékfajtának lentebb találja!

Miben tér el az alumínium nyílászáró a hagyományos műanyag nyílászáróktól? Sok-sok tulajdonságban az alu nyílászárók magasan lekörözik a műanyag nyílászárókat! Kezdve itt a hangszigeteléssel. A műanyag ablakok jóval kevesebb hangot vagy zajt nyelnek el, mint az alu anyagból gyártottak. alu nyílászáró classic. A hangszigetelés után a következő tulajdonság amiben sokkal jobb az alu mint a műanyag, az a hőszigetelés. A mai világban gyártott műanyag ablakok is rendelkeznek hőszigetelő képességgel, viszont lényegesen kevesebb hőt tartanak meg a lakásban, házban, mint az alumínium, az anyaghasználatból kifolyólag!

 Alumínium nyílászáró classic tulajdonságai

  • Üvegezés: Hagyományos, színes vagy akár hővisszaverő. Több mint 1000 variációban elérhető!
  • Biztonság: Opcionálisan választható biztonsági üvegek, biztonsági vasalat!
  • Profil: Ellenálló alumínium profil, beépített hőhídmegszakítóval, kompromisszum nélkül.
  • Hanggátlás: Opcionálisan hanggátló üvegezéssel és hanggátló tömítéssel is kérhető. (>45dB)


További oldalaink az alumínium nyílászárókkal kapcsolatban:

Alumínium nyílászáró Classic

Kérjen árajánlatot még ma és rendelje meg alumínium nyílászáróink közül a Classic termékünket és élvezze ingatlanjának kiváló sőszigetelését!


A hőszigetelés mellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ezen nyílászárók megjelenésükkel is emelik ingatlanja látványát!


További információkat a nyílászárókról itt talál!

További alumínium nyílászáróink

adam-przeniewski-k--E8FnowjA-unsplash_3
Superior
jan-bottinger-cn3q30LIr5M-unsplash (1)_1
Unique
Új termék!

Kérjen árajánlatot még ma!

Árajánlat kérés