Partner-Doors Kft.

A minőség otthona!

Télikert árak, télikert építés árak, télikert árlista


Mennyibe kerül egy télikert? Az árak sok tényezőből adódnak össze. Segítünk eligazodni a télikert építés árak között és megtalálni az Ön számára legideálisabb és leggazdaságosabb megoldást. Kérjen télikert árlista ajánlatot, személyes találkozót, vagy látogasson el bemutatótermünkbe.


Árajánlat kérést követően segítünk az Ön számára a legideálisabb megoldást megtalálni a tervező kollégáinkkal.


A  télikert télikert árak, télikert gyártás, építés költsége a felhasználandó anyagok minősége, a terasz beépítendő mérete, a nyílászárók mennyisége, minősége stb. szerint változik. Segítünk Önnek eligazodni a leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában, hiszen a minőség és a praktikus megoldások, az igényesség több pénzbe kerülhet, mint az egyszerű télikert megoldások.

Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, szükségünk van minden információra, amit a télikertjével kapcsolatban elképzelt.


télikert árak

Az általános kérdés:


„Mégis mennyibe kerül egy télikert?” A télikert árak nagyon általánosított mérőszámok, a 180-280.000 Ft / nm, 3 oldal és tető esetében, de hangsúlyozzuk, hogy akár rendkívül nagymértékben eltérhet a végleges összeg ettől a számtól (mindkét irányba) a nyílásmódozatok és szín miatt. Az alumínium télikert sokkal drágább, mint a műanyag télikert, de statikai szempontok figyelembe vételével, műanyagból télikert tetőt készíteni nem szabad, a előírásoknak nem felel meg. Az általunk kifejlesztett télikert fejlesztés a hibrid megoldással, statikailag is megfelel a télikert az elvárásoknak, az ár is versenyképes. Tisztelt vásárlónk! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a télikert az télikert legyen, amit télen is lehet használni. Mi is tudunk hőszigeteletlen télikertet gyártani, sokkal olcsóbban, mint amelyik hőszigetelt, de az télen nem használható a hőszigetelési érték elmaradása miatt.

Mi is az a télikert és hogyan változnak a télikert árak?

Az a télikert, ami télen nem használható ki, mint pl: növények átteleltetésre, irodának, vendéglátó helyiségnek, konyhának, nappalinak, és vendégek fogadására stb. az nem télikert. Sajnos nyáron pedig mindkettő típusú télikertet, mind a szigetelt és szigeteletlen télikertet árnyékolni kell, ha zárt helyzetben van.

Az árak sok tényezőből adódnak össze. Segítünk eligazodni és megtalálni az Ön számára legideálisabb és leggazdaságosabb megoldást.


Kérjen árajánlatot most ide kattintva, és tervezzük meg álmai télikertjét együtt!