Partner-Doors Kft.

A minőség otthona!

Medence fedés

Medence fedés lehetőségei. A medence fedés anyag használata.

Medence fedés mindennapos segítséget nyújt, ha szeretne energiát spórólni. A medence fedés megtartja a víz hőmérsékletét, így nem kell fűteni azt.


A magas légterű, szigetelt medencefedés korszerű technológiával készül. Télen is jól használható, szigetelt rendszerrel épül. Nyáron a szellőzést harmonika ajtó biztosítja. Medencefedés. A szellőztetést sokféleképpen meg lehet oldani a magas légterű medencefedésre alkalmas profil rendszerekkel. Az alumínium profil jó színtartó, nem rozsdásodik, hajlítható, statikailag kiváló. A medencefedéseket a helyszínen felmérjük a megrendelővel egyeztetve. A helyszíni szerelést pedig előre leegyeztetett időpontban végezzük. Lehet az oldalfalakon bejárati ajtót, erkélyajtót, toló-bukó ajtókat is elhelyezni. Télikert rendszerre épülő szigetelt medencefedésről bővebben a télikert oldalon olvashat. A medencefedésről ISO minősítésünk van.

Érdemes felkeresni bennünket, ugyanis tudunk hőszigeteletlen medencefedést is gyártani és szerelni, ami jóval olcsóbb mint a hőszigetelt rendszer.


A hőszigeteletlen medence fedéssel a nyarat meg lehet hosszabbítani, valamint nyár előtti időszakot is ki lehet használni. Saját profilrendszerrel dolgozunk, szinte minden színben rendelhető a profil, sőt még fa utánzatú színt is tudunk biztosítani.

Medence fedés lehetőségei:


– Medence fedés szerkezetei lehetnek ívesek és ferde tetővel szereltek is, melyek lehetnek magasított és íves a tetővel ellátva.

A medencefedés lehet nyeregtetős és fél-nyeregtetős, ami lehet hőszigetelt és hőszigeteletlen. A hőszigeteletlen medencefedés mindkét tető esetében lehet eltolható is. Hőszigeteletlen medencefedés esetén is tudunk bármilyen szint produkálni. A medencefedés váz szerkezete ebben az esetben is alumínium anyagból készül, ami örökös.

Kérjen árajánlatot még ma.

Eltolható polikarbonát medence fedés


Az eltolható medencefedés esetében a 6mm-es, átlátszó polikarbonát fedéses rendszerek terjedtek el, hiszen többnyire nem a hőszigetelés az elsődleges szempont. A könnyű szerkezetes medencefedések alumínium vázból épülnek. Mi a vázszerkezeteket akár teraszbeépítésről, akár medencefedésről van szó, alumínium vázból építjük. Mindenféle ívet tudunk hengerelni, hajlítani, amihez megfelelő gépekkel, szerszámokkal rendelkezünk.

A hátránya a hőszigeteletlen medencefedésnek az, hogy a külső-belső hőmérséklet csak minimálisan tér el, ha a nap nem süt.

Minden esetben kérjen árajánlatot tervező kollégáinktól medencefedés-re! A gyártás technológiát a ISO minősítésünk biztosítja.

A rövid leírásban új kérdés kerülhet felszínre. Kivel készíttessem el a medencefedést, teraszbeépítési munkát?

A döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik irodával, referenciával, illetve nem elhanyagolható az ár érték arány sem. További információkat a medence fedésről ide kattintva talál!

További képek a medencefedéseinkről

Kérjen árajánlatot még ma!

Árajánlat kérés
medence fedés - télikert