Partner-Doors Kft.

A minőség otthona!

Télikert gyártás ISO minőséggel. Télikert gyártás országosan!

Rendeljen télikertet és mi a télikert gyártás-t elvégezzük saját üzemünkben, valamint a télikert gyártás-on kívül be is szereljük Önnek!

A télikertekről, télikert gyártásról nagy általánosságban A télikert, mint építmény a XVI-XVII. században jelent meg Európában, elsősorban a gyarmatosító országokban (Anglia, Hollandia stb.

A hajókkal beérkező egzotikus növények és gyümölcsök „honosítására” üvegházakban volt csak lehetőség a merőben más klíma miatt. Később ezek a helyiségek egyre inkább társadalmi eseményeknek adtak otthont a felső tízezer számára. Az akkoriban luxusnak számító építmények mára már mindenki számara elérhetőek.

A télikertek építése, teraszok beépítése, növeli az ingatlan hasznos területét és értékét. Családi eseményeknek, baráti összejöveteleknek tökéletes helyszíne. Közelebb a természethez, kellemes környezetben eltölteni pár órát igazi feltöltődés mindenkinek és az egészségünkre is bizonyítottan jó hatással van a napfény, a természet közelsége. Egy télikert kialakítása már a tervezéstől komoly szakértelmet igényel, érdemes szakemberre bízni, mert minden télikert egyedi.

Igényeknek megfelelő télikert


Egyrészt az Ön igényei is mások, másrészt minden ingatlan más és más, melyhez alkalmazkodni kell. Ami az egyik otthonban kialakítható, az máshol nem megvalósítható. Cégünk 20 éve foglalkozik télikert kialakítással, terasz beépítéssel. Ne engedje, hogy az Ön terasza is kihasználatlanul álljon, porosodjon és ki legyen téve az időjárás viszontagságainak!

Partner-Doors Kft.


Csak minőségi alapanyagokkal dolgozik és saját gyártásban állítja elő a szerkezeteket és nyílászárókat, mely garancia Önnek és nekünk is a profi, minőségi kivitelezésre!

Folyamatosan télikert akcióval kedveskedünk Önöknek, megújuló kedvezményeinkért télikert építés esetén keresse irodánkat! Számunkra minden érdeklődő fontos! Az állandó akcióink mellett sok szolgáltatásunk ingyenes, mint: az előzetes árajánlat készítése, az árajánlatot követő helyszíni felmérés (bárhol az országban), a felmérés alatti szaktanácsadás.

Felhasznált alapanyagok


A Partner-Doors Kft. csak és kizárólag minőségi anyagok felhasználásával gyártja termékeit, melyek az Európai Únióból kerülnek beszerzésre (Magyarország, Ausztria, Németország, Belgium). A szerkezetek, nyílászárók gyártását is magunk végezzük, mely garancia a legmagasabb minőségre. Szerkezeteink műanyag, alumínium és ezek kombinációi. Fa alapanyaggal cégünk (minőségbiztosítási okokból) nem dolgozik, ugyanakkor tökéletes fahatású színekben is rendelhetőek termékeink.

Cégünk évek óta teljesíti az ISO minősítés szigorú követelményeit, mely szintén garancia Önnek, hogy a teraszbeépítés hosszútávra szól és valóban minőségi télikert tulajdonosnak mondhatja Ön is magát, akár pár héten belül.

Érvek, melyek meggyőzik Önt is a téli kert építés, télikertet szakértőtől történő vásárlásakkor.


Egy télikert megléte bizonyítottan pozitív hatással van az ember közérzetére. Átteleltetheti kedvenc kerti növényeit, mi több a társaságukban csodálhatja a gyönyörű hóesést a kertjében, miközben kávéját/teáját szürcsölgeti a tökéletes hőszigetelésű téli kert ölelésében.

Tévhit, hogy a téli kertépítés csak növények tárolására és téliesítésére alkalmas. Hozzáértő szakemberek által tervezett, megfelelő hőszigeteléssel, árnyékolással és gondosan kiépített fűtéssel ellátott télikertje gyakorlatilag egy teljes értékű lakóhelyiséggel tágítja az életteret és egyben gazdagítja az Ön ingatlanját, miközben növeli otthonának értékét.

Télikertek témáról továbbiakban itt olvashat!

Kérjen árajánlatot még ma!

Árajánlat kérés