Partner-Doors Kft.

A minőség otthona!

Szolgáltatásaink

Cégünk Magyarországon piacvezetőnek számít a télikertek gyártásban. Ezek mellett sok más termékre is specializálódtunk. Az általunk gyártott termékekre természetesen garanciát vállalunk!
Találja meg a megálmodott szerkezetét nálunk!

20220616_122852
Télikert

Cégünk több mint 5000 télikertet gyártott le és szerelt be Magyarországon! Ez a szám is garancia arra, hogy az általunk készített télikertek a lehető legmagasabb minőséget képviselik!

Untitled-1
Előtető

Az előtető terén is élen járunk! Előtető szerkezeteink rengeteg variációban elérhetőek! Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen anyagokat használunk fel a gyártás és szerelés során!

anne-nygard-jORjvhaUX40-unsplash
Alumínium Függönyfal

Az alumínum függönyfalak a legújabb termék kategóriánk! A függönyfalak kifejezetten jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Nem mellesleg elegáns modern megjelenést biztosít!

Untitled-2
Alumínium Nyílászárók

Új ingatlant épít vagy meglévő otthonán cserélné le a nyílászárókat? Akkor ne keressen tovább, mi megoldást nyújtunk! Alumínium nyílászáróink az elérhető legmagasabb hőszigetelő értékkel rendelkeznek!

Untitled-3
Kocsibeálló

A kocsibeálló gyártása és szerelése igen nemes feladat. Mivel ezzel a szerkezettel értéket óvunk meg. Éppen ezért igen nagy gondossággal járunk el a gyártás és a szerelés összes folyamata során! Óvja meg autóját az időjárástól, a kocsibeállóinkkal!

Untitled-4
Medence fedés

Leeső falevelek? Esős idő? Beporosodás? Most már nem kell ezektől tartani! A medence fedéseink remek védelmet nyújtanak mindezek ellen és a védelem mellett még megtartja a medence vize a hőmérsékletét a fedésnek köszönhetően!